Traditionele gevelrestauratie

Traditionele gevelrestauratie is de techniek die een gebouw of object met cultuurhistorische waarde in zijn oorspronkelijke staat herstelt. Door onze jarenlange ervaring in het vak, beschikken wij over de kennis van het traditionele ambacht, de juiste vaardigheden voor het werk en tevens over historische materialen. Onze specialisten werken volgens oude tradities met authentieke materialen om de duurzaamheid van ons werk te waarborgen.

Traditionele gevelrestauratie door De Vink Restauratiewerken

De Vink Restauratiewerken is in het jaar 1902 begonnen als familiebedrijf gespecialiseerd in restauraties van metselwerk, voegwerk, pleisterwerk en natuursteen. In de daarop volgende eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een onderscheidend restauratiebedrijf dat de technische erfenis van traditioneel vakmanschap en materiaalkennis combineert met modern wetenschappelijk onderzoek. Altijd met respect voor de beginselen van het oude vakmanschap en bewezen moderne theorieën. Dit verzekert jou van de kwaliteit van ons werk en de integratie van de hedendaagse standaard. Wij staan al meer dan 120 jaar voor traditionele ambacht en zijn erkend door de  Art Restorers Association en Restauratoren Nederland.

Gevelrestauratie vraagstukken

Met onze kennis van het verleden en jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij je ook helpen met complexere vraagstukken op het gebied van het restaureren en conserveren van monumentaal erfgoed.

Al meer dan 120 jaar helpen wij je bij:

Ben jij in het bezit van een monumentaal pand of object of beheer je onroerend erfgoed of historisch belangrijke objecten? Neem dan contact met ons op. Wij onderzoeken graag wat wij voor jou kunnen betekenen. In restauratie en onderzoek, maar ook in een adviserende rol.

Vul het aanvraagformulier in of bel onze klantenservice op 071 541 73 43.  Wij helpen je graag en verheugen ons op een plezierige samenwerking.