Ons verhaal, onze visie

De Vink Restauratiewerken is trots op meer dan 115 jaar behoud, onderhoud en herstel van in Nederland geregistreerde monumenten, historisch erfgoed, kunst en gedenkteken. Als vierde generatie familiebedrijf van geschoolde ambachtslieden en specialisten, zetten wij ons vol passie in voor de instandhouding van ons cultureel- en monumentaal erfgoed.

De Vink Restauratiewerken: een korte kennismaking

Bij De Vink Restauratiewerken staat kwaliteit en expertise sinds 1902 hoog in het vaandel. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van complexe restauratieprojecten en weten als geen ander hoe ze historische technieken en materialen op de juiste manier moeten toepassen. Wij werken met passie en toewijding aan elk project, zodat het eindresultaat aan alle verwachtingen voldoet.

Onze aanpak is gericht op het behoud van de historische waarde en integriteit van de objecten die wij restaureren. Daarbij maken wij gebruik van  ambachtelijke technieken en traditionele materialen om monumentale objecten stand te houden en een duurzame oplossing te bieden.

Wij zijn trots op onze reputatie als toonaangevend restauratiebedrijf en wij werken hard om deze reputatie te blijven versterken door ons constant te verbeteren en te innoveren. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor je restauratieproject, dan is De Vink Restauratiewerken de juiste keuze voor je.

Onderhoud marmeren sculpturen

Onze klanten

Bij De Vink Restauratiewerken richten we ons op een breed scala aan klanten. Of u nu een gemeentelijke instelling bent, een overheidsinstelling, een collega-restaurator, een restauratie-architect, een museum of een particulier, wij zijn altijd bereid om u te helpen met uw restauratieproject. Onze jarenlange ervaring en expertise staan garant voor een kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening, en wij zijn trots op onze reputatie als toonaangevend restauratiebedrijf.

Onze nauwe samenwerking en open communicatie met onze klanten staan centraal in onze aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen en werken samen met u aan een gedegen plan van aanpak dat aansluit bij uw specifieke behoeften.

Wij zijn erkend als restaurator bij de beroepsverenigingen Art Restorers Association en Restauratoren Nederland, en beschikken over de benodigde kennis en ervaring om elk project tot een succes te maken. Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw restauratieproject? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen!

Vaste groep specialisten

Wij werken uitsluitend met erkende vakmensen. Zij worden per project geselecteerd, zodat we bij ieder project de beste mensen kunnen inzetten. In de restauratie is het belangrijk om te werken met specialisten die begrijpen hoe belangrijk het historisch erfgoed is en hoe diverse disciplines samenkomen bij een restauratieproject. Onze specialisten denken oplossingsgericht en handelen adequaat, wat betekent dat we alle uitdagingen en vraagstukken die we tijdens uw restauratieproject tegenkomen aanpakken.

Toekomstige generaties Vinkjes

Bij De Vink Restauratiewerken geloven we in het belang van het behoud van onze restauratietradities en ambachten voor toekomstige generaties. Daarom investeren we in de opleiding en ontwikkeling van jonge vakmensen en leiden we hen op in de technieken en methoden die we in huis hebben.

Als erkende leerschool zijn we trots op onze rol in het opleiden van de toekomstige restauratiegeneratie. We helpen studenten het vak van restauratie te leren en bieden hen de kans om hun vaardigheden te verbeteren en te groeien.

Ben jij een leergierige student die op zoek is naar een baan in de restauratiebranche? Dan nodigen wij je uit om onze vacatures te bekijken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor onze klanten. Samen werken we aan het behoud van onze restauratietradities om ons monumentaal erfgoed te behouden voor toekomstige generaties.

 

Door de jaren heen

Molen restauratie werelderfgoed Kinderdijk. De Vink RestauratiewerkenKennisoverdracht restauratie en bouwhistorie HBO Utrecht 2018Gietzinken beeld Spes in marmer imitatie