Laser verwijdert Graffiti Hermitage

Terug naar de Oorspronkelijke Pracht: Graffiti verwijderen uit de Grot (Hermitage) bij historische buitenplaats Backershagen

Bij de Vink Restauratiewerken willen wij graag dit succesvolle project delen: de graffiti verwijdering uit de Grot (Hermitage) bij de Historische Buitenplaats Backershagen in Wassenaar. Deze prachtige grot, die dateert uit het einde van de 18de eeuw, is een belangrijk onderdeel van het vroeg landschappelijke parkgedeelte uit omstreeks 1772.

De Grot (Hermitage) is een voorbeeld van een folly in een ruïneuze staat en had te lijden onder graffiti die het oorspronkelijke ontwerp ontsierde. Met onze geavanceerde Laser Graffiti reinigingsmethode hebben we met succes de graffiti verwijderd zonder enige schade aan het kalkpleisterwerk en het delicate metselwerk van rode baksteen in kruisverband en deels hergebruikte kloostermoppen.

Met zorg en precisie hebben we de oorspronkelijke pracht van de Grot (Hermitage) hersteld, zoals het bedoeld was om te zijn. Het behoud van cultureel erfgoed staat voorop bij De Vink Restauratiewerken en we zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het behoud van dit waardevolle architectonische juweel.

Erfgoed instanties, gemeentes en architecten vertrouwen op onze expertise.

Erfgoed instanties, overheidsinstanties en architecten hebben onze laser reinigingsmethode omarmd als een bewezen en betrouwbare manier om delicate en historische oppervlakken te reinigen. Onze toewijding aan het behoud van de oorspronkelijke esthetiek en architectonische details van monumenten heeft geleid tot positieve aanbevelingen van deskundigen in de sector.

Ontdek de Effectiviteit van Laserreiniging.

Onze laserreiniging methode heeft zich bewezen als een effectieve en veilige manier om graffiti en andere onzuiverheden te verwijderen van historische objecten en bouwwerken. Heeft u ook te maken met graffiti op erfgoed, waardevolle structuren of monumenten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe De Vink Restauratiewerken uw erfgoed kan herstellen met onze gespecialiseerde monumentale laserreiniging. We kijken ernaar uit om u te helpen!