Graffiti verwijderen monumenten met laserreiniging

Er zijn verschillende manieren om graffiti te verwijderen . Deze zijn helaas niet allemaal geschikt voor uw monument vanwege de impact. U bent op zoek naar een manier die geen schade aan uw monumentale pand achterlaat. De traditionele reinigingsmethode zoals stoomcleaning, reinigingsmiddel of met behulp van (zand)stralen zijn dan ook niet geschikt. U bent op zoek naar een minder ingrijpende en duurzame methode. Dan is laserreiniging de geschikte methode om graffiti te verwijderen bij uw monument

Laserreiniging graffiti

Laser reiniging is de ideale manier om historische ondergronden te reinigen. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliƫn, schurende materialen of mechanische reiniging. Hierdoor kan de ondergrond zonder schade gereinigd worden.

Hoe gaat in zijn werk?

Als eerste doen wij een analyse van de ondergrond om de juiste manier van laserreiniging bij uw monument voor te stellen. Doordat wij naast graffiti ook de ondergrond reinigen maken we verschillende proeven voor het gewenste resultaat. Als de proeven akkoord zijn reinigen wij het gehele object.

Laser reinigenLaser reiniging monument graffiti

Offerte aanvragen graffiti verwijderen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor de verwijdering van de graffiti aan jouw monument? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang een offerte op maat.