Graffiti verwijderen met laserreiniging

Er zijn verschillende manieren om graffiti te verwijderen. Deze zijn helaas niet allemaal geschikt, soms zelfs schadelijk voor uw monument.

Wij bieden een methode die geen schade aan uw monument of historische gevel achterlaat. De traditionele reinigingsmethode zoals stoomcleaning, reinigingsmiddel of met behulp van (zand)stralen zijn dan ook vaak niet geschikt. Zeker 90% van ons onroerend erfgoed is gebouwd met kalkmortels welke over het algemeen zachter zijn dan moderne coatings en verf.

U bent op zoek naar een minder ingrijpende en duurzame methode. Dan is laserreiniging de geschikte methode om graffiti te verwijderen bij uw monument

Laserreiniging graffiti

Laser reiniging is de ideale manier om historische ondergronden te reinigen. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën, schurende materialen of mechanische reiniging en is vrij van secundair afval. Hierdoor kan de graffiti verwijderd worden zonder de monumentale ondergrond te beschadigen.

Hoe gaan wij te werk?

Chemische reiniging en hogedruk reiniging veroorzaken schade aan de mortel tussen de bakstenen van het metselwerk waardoor de monumentale waarde van het gebouw word aangetast.

De laser specialisten van De Vink Restauratiewerken worden ingezet als alternatieve aanpak voor het verwijderen van graffiti die geen schade aan het erfgoed of monument veroorzaakt. Onze laserreinigers kunnen een graffiti effectief verwijderen zonder de bakstenen ondergrond of mortel te beschadigen. Zonder het gebruik van chemicaliën, water, schurende middelen of secundair afval.

Onze laserreinigingsdiensten zijn:

Nauwkeurig en selectief: Wij reinigen alleen het door u gewenste gebied op een vooraf bepaald niveau, zonder schade aan het onderliggende oppervlak.

Milieuvriendelijk: Laserreiniging is vrij van chemicaliën en produceert geen secundair afval zoals bij zandstralen, water onder hoge druk, schuren of gebruik van reinigingsmiddel of oplosmiddelen.

.

Laser reinigenLaser reiniging monument graffiti

Offerte aanvragen graffiti verwijderen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor de verwijdering van de graffiti aan jouw monument? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang een offerte op maat.