Monumentaal onderhoud

Je hebt een monument, en nu?

Jouw monument is een belangrijk onderdeel van ons cultureel- en historisch erfgoed. Het is dan ook zaak om hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan, maar dat is niet altijd even gemakkelijk.

Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. Wij voeren dagelijks diverse monumentaal onderhoud uit. Met onze kennis, ervaring en vaardigheden nemen wij jouw moeilijke vraagstukken uit handen en voorzien we je van de juiste adviezen op het gebied van duurzaam onderhoud en de instandhouding van jouw monumentaal erfgoed.

Laser reiniging monument

Laser reiniging monument

Onze expertise in monumentenonderhoud

Onze resultaatgerichte methodiek stelt ons in staat om een duurzame instandhouding van jouw monument te waarborgen. We bieden zowel projectmatig werk aan als op maat gemaakte meerjarenonderhoudsplannen, inclusief een calamiteitendienst voor abonnees. Hierdoor ben je verzekerd van professioneel onderhoud, snelle respons en adequate oplossingen in geval van nood.

De diensten van De Vink Restauratiewerken

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Restauratie en herstel van monumentale gebouwen
  • Voorkomen en repareren van schade aan historische bouwmaterialen
  • Onderhoud en bescherming tegen weersomstandigheden
  • Periodiek onderhoud aan en rondom monumentale gebouwen en objecten
  • Voorkomen en bestrijden van monumentenvervuiling zoals graffiti
Onderhoud windhaan kerktoren

Onderhoud windhaan kerktoren

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met de grootste zorg en aandacht voor detail, en wij bieden indien mogelijk garanties op ons werk. Ons doel is om de oorspronkelijke schoonheid en kenmerken van jouw monument te behouden en om het te behouden voor de toekomst.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Vul het aanvraagformulier in of bel onze klantenservice op 071 541 73 43. Wij staan je graag te woord en verheugen ons op een plezierige samenwerking.

De Vink Restauratiewerken staat al meer dan 120 jaar voor traditionele ambacht en kennis van historische materialen. Wij zijn erkend door Art Restorers Association en Restauratoren Nederland.

Monumentenborden gemeente Leiden, officiële handeling door burgemeester Henri Lenferink en indien rector magnificus Hester Bijl

Monumentenborden gemeente Leiden, officiële handeling door burgemeester Henri Lenferink en indien rector magnificus Hester Bijl