Monumentaal onderhoud

Je hebt een monument, en nu? Jouw monument is een belangrijk deel van ons cultureel- en historisch erfgoed. Het is dan ook zaak om hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij voeren dagelijks diverse onderhoudsprojecten op het gebied van monumentaal onderhoud uit. Met onze kennis, ervaring en vaardigheden nemen wij jouw moeilijke vraagstukken uit handen en voorzien we je van de juiste adviezen op het gebied van duurzaam onderhoud en de instandhouding van jouw monumentaal erfgoed.

Laser reiniging monument

Onderhoud door ervaren experts

Ons onderhoudsteam bestaat buiten onze vakkundige restauratoren, ook uit diverse vakspecialisten om jouw monumentale bezit zo compleet mogelijk te onderhouden. Wij werken zowel projectmatig als met op maat gemaakte meerjaren onderhoudsplannen (inclusief een calamiteitendienst voor abonnees). Onze resultaatgerichte methodiek zorgt voor een duurzame instandhouding van jouw monument.

De diensten van De Vink Restauratiewerken

Door regelmatig vakkundig en preventief onderhoud gaat jouw monumentaal bezit langer mee en voorkom je extra kosten aan restauratiewerk. Wij zijn graag jouw deskundig partner in het totale onderhoud van jouw monument. Van inspecties tot uitvoering en oplevering: De Vink Restauratiewerken staat voor je klaar.

  • Periodiek onderhoud aan onder andere gevels, daken en kozijnen.
  • Preventief onderhoud.
  • Conditiemetingen.
  • Bouwkundig- en kleurhistorisch onderzoek.
  • Petrografisch onderzoek naar mortel en steen.
  • Professionele begeleiding bij het maken van onderhoudsplannen.
  • Professionele begeleiding bij het aanvragen van vergunningen.

De Vink Restauratiewerken staat al meer dan 115 jaar voor traditionele ambacht en kennis van historische materialen. Wij zijn erkend door Art Restorers Association en Restauratoren Nederland.

Ben jij in het bezit van een monument of beheer je onroerend erfgoed of historisch belangrijke objecten, die gepast onderhoud of een conditiemeting behoeven? Neem dan contact met ons op. Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden en tevens naar jouw specifieke behoeften. Vul het aanvraagformulier in of bel onze klantenservice op 071 541 73 43. Wij staan je graag te woord en verheugen ons op een plezierige samenwerking.