Gevelreiniging

Gevelreiniging op maat, gespecialiseerde technieken voor verschillende ondergronden

Bij ons vindt u een team van gespecialiseerde experts die zorgvuldig de juiste reinigingstechniek kiezen voor uw unieke gevel, gedenkteken of monument. Of het nu gaat om verschillende soorten baksteen, natuursteen, pleisterwerk, terracotta of keramiek, wij beschikken over de juiste technieken en methoden.

Wij streven ernaar om elk object op maat te reinigen, zodat het authentieke karakter behouden blijft en u verzekerd bent van het beste resultaat.

Specialistische gevelreiniging met milieuvriendelijke technieken

Onze focus ligt op het reinigen van uw gevel, monument of sculptuur. Uiteraard zonder schade en met behoud van hun charme en karakter. Onze methodes variƫren van reinigen met verzadigde stoom tot droogijs stralen. Van laserreinigen tot scalpel. Kies voor de beste oplossing voor uw gevelreiniging, kies voor ons als gespecialiseerd bedrijf.

Gevelreiniging van monumenten

Bij de Vink Restauratiewerken staan we voor deskundigheid en zorgvuldigheid bij het reinigen van monumentale oppervlakken. Onze experts hebben kennis van verschillende ondergronden en reinigingstechnieken en weten precies welke methode het beste resultaat oplevert. Met onze laser reiniging techniek kunnen we bijvoorbeeld gericht vervuiling verwijderen en het oorspronkelijke patina behouden.

Onze experts in gevelreiniging bij monumenten staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste reinigingsmethode voor uw monumentale gevel. Met meer dan 120 jaar ervaring zijn wij zeer vertrouwd met de diversiteit aan ondergronden en vervuilingen die we kunnen tegenkomen bij monumentale objecten.

Onze inventarisatie bepaalt welke reinigingstechniek het meest geschikt is. Hierbij houdenwe altijd rekening houden met het gewenste resultaat en de staat van de ondergrond. Bij de Vink Restauratiewerken zorgen we ervoor dat uw monumentale oppervlak er weer als nieuw uitziet. Terwijl de geliefde authentieke uitstraling behouden blijft

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

Gevelreiniging regio Leiden

Met trots presenteren wij onze gevelreinigingsdiensten voor de regio Leiden. Als gevestigd bedrijf met meer dan 120 jaar ervaring, beschikken wij over uitgebreide kennis van technieken en materialen. Onze servicegerichte instelling, vakkundigheid en toonaangevende methodes, staan garant voor het leveren van kwalitatieve gevelreiniging tegen de juiste prijs.

Wij hebben ons gespecialiseerd in milieuvriendelijke en milde reinigingsmethodes voor monumenten en delicate objecten, en streven altijd naar het behoud van charme en karakter.

Onze ervaring en beproefde methodes hebben al vele tevreden klanten opgeleverd in steden zoals Leiden, Wassenaar, Noordwijk, Delft, Den Haag, Gouda, Haarlem en Katwijk.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE SPECIALISTEN

Gevelrestauratie en gevelreiniging monument Oegstgeest

Gevelrestauratie en gevelreiniging monument Oegstgeest