Gevel renovatie

Renovatie van gevels en gebouwen is één van onze specialisaties. Binnen de richtlijnen van VROM behoren gevelreiniging, scheur-en spouwmuur renovatie verankering, herstel van metselwerk, ambachtelijk voegwerk, lood- en dakwerk, schilderwerk en vochtwering tot ons dagelijks werk.

VvE, particulier of Vastgoed instantie, uw gebouw is bij ons in goede handen. Onze adviseurs bespreken samen met u uw wensen en de mogelijkheden om tot een passende aanbieding maar vooral ook tot een plezierige samenwerking te komen.

Meer dan 120 jaar ervaring vindt u niet alleen terug in ons werk, maar ook in het voortraject. Kennis van zaken, materialen, herkenning van gebreken en denken in oplossingen, zorgen ervoor dat wij voor iedere dienst altijd de juiste prijs kunnen aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Gevel renovatie

Wanneer wij uw gevels renoveren, beginnen wij met een grondige reinigingsbeurt. Na het wegnemen van de oorzaken herstellen wij de schade die in de loop der jaren is ontstaan. De gevel wordt teruggebracht in een perfecte bouwkundige staat.

In ons service gerichte renovatie pakket worden alle veel voorkomende en meer gespecialiseerde diensten geleverd. Denk daarbij aan gevelreiniging, gevelonderhoud, vochtwering, betonreparatie, zoutschade, injecteren en schilderwerk maar ook het herstellen van waterslagen, ornamenten, schoorstenen, lood aansluitingen en het modelleren van steen en natuursteen. Tot slot brengen onze mensen nieuw voegwerk aan, passend bij de gebruikte steensoort en bouwstijl. Het voegwerk maakt dat de gevel er weer tientallen jaren tegen kan. Uw pand heeft weer de uitstraling die de architect voor ogen had.

De Vink Restauratiewerken heeft als gevel restauratie en renovatie bedrijf sinds 1902 succesvolle renovaties verricht. Deze gevel renovaties hebben tevreden klanten opgeleverd in o.a. Leiden, Wassenaar, Noordwijk, Voorburg, Den Haag, Leidschendam, Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg.